Home TOP NEWS Να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή

Να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή


Ο Άσαντε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, που αποκόμισε την περσινή σεζόν, επανεγγράφηκε στο ρόστερ και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός που μας συστήθηκε την περσινή σεζόν έδειξε ότι, μπορεί να προσδώσει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή και όλοι ευελπιστούν ότι, το ίδιο θα πράξει ξανά με την επιστροφή του, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι, την περσινή σεζόν ο Χένινγκ Μπεργκ, όταν χρειάστηκε λύσεις στην επιθετική γραμμή αυτή την βρήκε στο πρόσωπο του Ασάντε, όταν ο Αφρικάνος κλήθηκε να αγωνιστεί και στην “αιχμή” του δοράτος φάνηκε να έχει και καλή σχέση και με τα δίχτυα, μάλιστα σε τρία συνεχόμενα ματς την περσινή σεζόν πέτυχε τα πέντε από τα οκτώ γκολ που πέτυχε συνολικά στο πρώταθλημα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του από το επόμενο κιόλας παίχνιδι με τον Ολυμπιακό θα έχουν ξανά στην διάθεση τους, ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και όλοι ευελπιστούν πως θα επιστρέψει “ζεστός”, φουριόζος και “διψασμένος” για μπάλα, για να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας που τόσο πολύ το χρειάζεται.