Home TOP NEWS Έστειλε το μήνυμα του ο Μπεργκ…

Έστειλε το μήνυμα του ο Μπεργκ…


Ήταν μη αναμενόμενη η τελευταία αλλαγή του Χένινγκ Μπεργκ, στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Τη στιγμή που κυνηγούσαμε το σκορ, όντες πίσω με 2-0, ο Νορβηγός απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον Μάρκο Τσέποβιτς για να βάλει στη θέση του τον Ψάλτη. Αυτή η κίνηση έγινε στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού και μάλλον η λογική της δεν είχε να κάνει με την προσπάθεια να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επιλογή η οποία στόχο είχε να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στο παιχνίδι. Αν και είναι δύσκολο να μπει κάποιος στο μυαλό του Χένινγκ Μπεργκ και να ερμηνέυσει με απόλυτη βεβαιότητα τον τρόπο που χειρίζεται καταστάσεις ή να αποκρυπτογραφήσει τους λόγους, για τη συγκεκριμένη αλλαγή μόνο μία εξήγηση μπορεί να δοθεί.

Ότι δηλαδή ήταν ένα μήνυμα του Νορβηγού προς τον Σέρβο επιθετικό. Την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να σκοράρει, έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον επιθετικό του για να τον ταρακουνήσει για τη μέτρια απόδοση του.

Σωστή η προσέγγιση από τον Μπεργκ ενώ δεν θα πρέπει να διστάσει, αν η απόδοση του Τσέποβιτς συνεχίσει να κυμαίνεται στη μετριότητα, να του στείλει ακόμη πιο δυνατά μηνύματα.

Όπως όλοι μας αναμέναμε πολλά από τον Μάρκος Τσέποβιτς, το ίδιο και ο Μπεργκ και για την ώρα δεν τα βλέπει.