Home TOP NEWS Ευκαιρία για τρεις, να πάρουν λεπτά και να ανεβάσουν αγωνιστική ετοιμότητα

Ευκαιρία για τρεις, να πάρουν λεπτά και να ανεβάσουν αγωνιστική ετοιμότητα


Είναι δεδομένο πως αύριο θα δούμε κάτι διαφορετικό, σε ότι αφορά στα πρόσωπα που θα επιλεγούν από τον Μπεργκ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης του κυπέλλου με τη Ξυλοτύμπου, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Θα έχει μάλιστα την ευκαιρία ο Νορβηγός να δώσει σε τρεις παίκτες που χρειάζονται χρόνο, να τους τον δώσει.

Ο Έκτορ Γιούστε επανήλθε από τον τραυματισμό του, κατέγραψε ελάχιστο χρόνο στο πρότελευταίο παιχνίδι και αύριο αναμένουμε να τον δούμε βασικό.

Επίσης ο Ασάντε ο οποίος μπήκε αλλαγή με τον Απόλλωνα ενδεχομένως να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα αύριο. Ο Γκανέζος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στον τελευταίο αγώνα στο Τσίρειο, θέλει ο Μπεργκ να βασιστεί πάνω του επιθετικά στο υπόλοιπο της σεζόν, και αύριο είναι βέβαιο ότι θα τον χρησιμοποιήσει και μάλιστα αρκετά.

Είναι μία καλή ευκαιρία και για τον Ερίκ να μπει από την αρχή στο γήπεδο να βρεθεί σε συνθήκες επίσημου αγώνα βάζοντας στα πόδια του αρκετά λεπτά αφού ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που αγωνίστηκε, ύστερα μάλιστα από καιρό, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Είναι τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούν πολύ στη συνέχεια και τα αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για να ανεβάσουν το αγωνιστικό του επίπεδο.