Home TOP NEWS Έτσι ήρθε και… έτσι φεύγει ο Ντούρις (Φωτορεπορτάζ)

Έτσι ήρθε και… έτσι φεύγει ο Ντούρις (Φωτορεπορτάζ)

Από το πρωί έγινε γνωστό ότι, ο Μίχαλ Ντούρις αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή.


Ο Σλοβάκος επιθετικός ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” το καλοκαίρι του 2020 και κατάφερε με την “πράσινη” φανέλα να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, ενώ είχε και συμμετοχές σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στο Europa League και στο Europa Conference League.


Σε ατομικό επίπεδο, ο Μίχαλ Ντούρις κατάφερε να καταγράψει 30 συμμετοχές με το “τριφύλλι” στο στήθος και πέτυχε σε αυτές μόλις τέσσερα γκολ.

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το καλοκαίρι του 2020 που έφεραν τον  Ντούρις στο Γέρι περίμεναν αρκετά απ’ αυτόν, ωστόσο ο Σλοβάκος είναι γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε στις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο απολογισμός του Μίχαλ Ντούρις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ φτωχός που δικαιολογεί και την απόφαση των ανθρώπων των “πρασίνων” για την αποχώρηση του, ωστόσο αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Σλοβάκος παρά το γεγονός ότι δεν πρόσφερε όσα θα ήθελαν κατάφερε να “δεθεί” με τον κόσμο της ομάδας μας, τον αγάπησε και αγάπηθηκε.

Φωτορεπορτάζ με μερικές στιγμές του Ντούρις στην ομάδα μας: