Home TOP NEWS Η σύμπτωση και η αναμονή για να δούμε το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας...

Η σύμπτωση και η αναμονή για να δούμε το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του


Η τελευταία παρουσία του Ερνέστ καταγράφηκε στις 11 Απριλίου του 2021στον νικηφόρο αγώνα με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 35ο λεπτό εκείνου του παιχνιδιού και έκτοτε έκανε αγώνα για να επιστρέψει.

Ο Ασάντε δούλεψε πολύ στους μήνες που προηγήθηκαν, για να ξεπεράσει τη δύσκολη στιγμή που προέκυψε στην καριέρα του και πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι επιστρέφει κόντρα στην ομάδα με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αντίπαλος, το βράδυ που τραυματίστηκε. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει σε μία χρονική στιγμή στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τόνωση επιθετικά.

Προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα και μένει να δούμε σε πιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκετια στην παρούσα φάση αφού σίγουρα είναι μία προσθήκη η οποία είναι απαραίτητο να αρχίσει να δίνει άμεσα πράγματα στην ομάδα.

Μακάρι να συνεχίσει από κει που σταμάτησε πριν τραυματιστεί. Σε 39 αγώνες ο Ερνέστ είχε σκοράρει 9 τέρματα, τα 8 στο πρωτάθλημα και ένα με την Γρανάδα στην Ευρώπη, και δύο ασίστ.