Home TOP NEWS Για το πρώτο τρίποντο στο “Στέλιος Κυριακίδης” κόντρα στην Πάφο FC!

Για το πρώτο τρίποντο στο “Στέλιος Κυριακίδης” κόντρα στην Πάφο FC!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το πρώτο παιχνίδι του 2022, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (5/1) στο “Στέλιος Κυριακίδης”.


Μετά την ήττα από τον Αποέλ στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 η ομάδα μας θέλει διακαώς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή στην διεκδικήση του φετινού τίτλου, αλλά και για να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες για την είσοδο της στην πρώτη εξάδα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, θα μεταβεί στην Πάφο με κάποιες σημαντικές απουσίες, ωστόσο όλοι όσοι είναι στην διάθεση του Νορβηγού τεχνικού δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να φύγουν με το “διπλό”.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές μας σημαντικό κίνητρο στο επερχόμενο παιχνίδι έχει και ο Χένινγκ Μπεργκ, αφού από τον καιρό που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας, πανηγύρισε μόνο μια νίκη στις πέντε φορές που αναμέτρηθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ με την Πάφο FC, ενώ δεν γεύτηκε ποτέ το νέκταρ της επιτυχίας στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την εν λόγω ομάδα.

Στο πρώτο εκτός έδρα παιχνίδι του Μπεργκ με την Πάφο FC γνώρισε την ήττα με 1-2, ενώ στο δεύτερο πήρε ισοπαλία, επίσης δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ τέλειωσαν ισόπαλα και ένα επικράτησε η ομάδα μας με 2-1.

Τα παιχνίδια:

05/10/19 Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
10/01/20 ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 0-0
22/08/20   Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
14/12/20 ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 2-1
26/09/21   ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 1-1