Home TOP NEWS Αναβολή αγώνων στην καλαθόσφαιρα μέχρι τις 14/1

Αναβολή αγώνων στην καλαθόσφαιρα μέχρι τις 14/1

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, λαμβάνοντας υπόψη την πολύ μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, αλλά και την ενημέρωση από τα ίδια τα σωματεία για πολλά θετικά κρούσματα, αποφάσισε όπως για σκοπούς διαφύλαξης της υγείας και ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων να προχωρήσει σε αναβολές πρωταθλημάτων, ως αναφέρονται πιο κάτω.


Συγκεκριμένα αναβάλλονται οι πιο κάτω αγώνες:

Α) Η επόμενη αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, που είναι προγραμματισμένη για τις 9-10 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα αγώνων θα επανακαθοριστεί, βάσει του προγράμματος του πρωταθλήματος, δηλαδή θα πραγματοποιηθούν χρονικά οι αγώνες στη σωστή αγωνιστική σειρά. Η αγωνιστική δραστηριότητα θα επαναρχίσει στις 14-16.1.2022

Β) Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας Γυναικών, Β1 και Β2 κατηγορίας και τροχοκαθίσματος, ημερομηνίας 8-9 Ιανουαρίου 2022. Το πρόγραμμα αγώνων θα επανακαθοριστεί, βάσει του πρωταθλήματος, δηλαδή θα πραγματοποιηθούν χρονικά οι αγώνες στη σωστή αγωνιστική σειρά. Η αγωνιστική δραστηριότητα για αυτά τα πρωταθλήματα, θα επαναρχίσει στις 14-16.1.2022

Γ) Οι αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, των αγωνιστικών 8-9.1.22 και 15-16.1.22 (2 εβδομάδες). Λόγω του ότι οι αναβληθέν αγώνες, εάν οριστούν σε καθημερινή ημέρα, δημιουργείται πρόβλημα στα σωματεία λόγω μετακινήσεων εκτός πόλης, οι αγώνες αυτοί θα προγραμματιστούν ως τελευταίοι στο αγωνιστικό πρόγραμμα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα επαναξιολογήσει την κατάσταση στο τέλος αυτής της εβδομάδας, αφού αναμένεται ανακοίνωση νέων μέτρων από το Υπουργείο Υγείας. Εάν παραστεί ανάγκη με νέα δεδομένα, θα συνεδριάσει ξανά για να τα εξετάσει.

Απο ιστοσελίδα ΚΟΚ