Home TOP NEWS Η αποχώρηση Ντούρις άνοιξε θέση για μεταγραφή

Η αποχώρηση Ντούρις άνοιξε θέση για μεταγραφή

Η ανακοίνωση για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Μίχαλ Ντούρις, αναμένεται ότι θα φέρει εξέλιξη και στο μεταγραφικό σκηνικό.


Με την αποχώρηση του Σλοβάκου επιθετικού άνοιξε μια θέση στο ρόστερ και έτσι η ομάδα μας μπορεί να προχωρήσει στην μεταγραφή ποδοσφαιριστή, τον οποίο θα μπόρει κιολας να τον εγγράψει στο έμψυχο δυναμικό της για να τεθεί στην διάθεση του Μπεργκ στο παιχνίδι με την Πάφο FC που θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθημερινά φτάνουν ονόματα ποδοσφαιριστών από μάνατζερ, τα οποία αξιολογούνται από τους Χένινγκ Μπεργκ και Σίμο Ταραπουλούζη. Πάντως από την στιγμή που υπήρξε αποχώρηση αναμένεται ότι σύντομα θα ληφθεί απόφαση και για την πρώτη μετεγγραφική κίνηση, όσον αφορά την θέση που θα ενισχυθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό δεν το γνωρίζουμε και αναμένεται να το μάθουμε με την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Τόσο ο Ταραπουλούζης, όσο και ο Μπεργκ πήραν το “ΟΚ” από την Διοίκηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να προσδώσουν ποιότητα και να ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα μας, έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.