Home TOP NEWS “Δεν πρόκειται να σωπάσουμε και να αποδεχτούμε την αδικία”

“Δεν πρόκειται να σωπάσουμε και να αποδεχτούμε την αδικία”


Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Συνδέσμοι Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ανακοίνωση:

Ως Σύνδεσμοι Φιλάθλων Ομόνοιας Λευκωσίας ευχόμαστε στον υπέροχο και μοναδικό  Πράσινο Λαό καλή και πράσινη χρονιά. Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται να σωπάσουμε και να αποδεχτούμε την αδικία που τα τελευταία 3 παιχνίδια δέχεται η ομάδα μας. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Γεννηθήκαμε για να υπερασπιστούμε την ομάδα που πολεμήθηκε όσο κανείς από το κατεστημένο, την ομάδα που γέννησε η ανάγκη να αγωνιστείς κόντρα στη μισαλλοδοξία και στα φασιστικά καθεστώτα.

Ως ΣΥ.ΦΙ. καταδικάζουμε απερίφραστα τη λογοκρισία που δέχθηκε η ανακοίνωση μας από αρκετά Μ.Μ.Ε. χωρίς να έχει ούτε μία ύβρη. Ενδεχομένως η εποχή που ζούμε να είναι ακόμη πιο επικίνδυνη αφού ο πλέον αντιδημοκράτης μπορεί να παρουσιαστεί ως δημοκράτης. Αρκεί να αυτοπαρουσιαστεί ως τέτοιος, να τον χειροκροτούν οι γύρω του και περιτρεχάμενα Μ.Μ.Ε. (για όσα μουγιάζονται, δε φταίμε εμείς). Σε μία άλλη τους εκδοχή θα μπορούσαν να μας πείσουν πως ο Κουασιμόντο είναι ίδιος με τον Τζωρτζ Κλούνει.

Ενημερώνουμε τον Πράσινο ΛΑΟ πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των Συνδέσμων Φιλάθλων και έχουν αποφασιστεί οι άξονες των μέτρων που θα λάβουμε. Συγκεκριμένα τα μέτρα που θα αποφασιστούν στην επόμενη συνάντηση και θα αφορούν το τρίπτυχο του κατήφορου του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, την ΚΟΠ, την διαιτησία και τα Μ.Μ.Ε..

Δυστυχώς η πανδημία μας αναβάλει για λίγο την 2η συνάντηση αλλά δεν πρόκειται να εφησυχάστουμε και ενδεχομένως να μην μας αφήσουν να εφησυχαστούμε.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

Όμιλος Γυναικών