Home TOP NEWS Με κάθε τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να ψάξει τη νίκη!

Με κάθε τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να ψάξει τη νίκη!

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε μέσα στο 2022, αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Πάφο FC.


Οι “πράσινοι” ήδη γύρισαν σελίδα, έβαλαν το παιχνίδι με την Πάφο FC στο συρτάρι και το μόνο που σκέφτονται είναι το παίχνιδι της επόμενη αγωνιστικής (16ης), το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Οι πέντε κερδισμένοι βαθμοί στα τελευταία πέντε παιχνίδια (ΑΕΚ, Δόξα, ΑΕΛ, Αποέλ, Πάφο FC), έχουν κρατήσει πίσω την ομάδα μας βαθμολογικά και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχει, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ.

Ζητούμενο για την ομάδα μας στο παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους” της Λευκωσίας είναι να πραγματοποιήσει μια καλή και γεματή εμφανίση, που θα της δώσει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και σε ενδεχόμενο επιτυχίας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει και την ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του οι οποίοι θα έχουν μεγάλο απουσιολόγιο, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα, γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να πάρουν το ζητούμενο και να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα με Αποέλ και Πάφο FC.