Home TOP NEWS Μεταγραφές: Αυτοί που έρχονται κι αυτοί που φεύγουν…

Μεταγραφές: Αυτοί που έρχονται κι αυτοί που φεύγουν…


Έχουν μείνει λίγες μόνο ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως είναι λογικό κάθεται σε αναμένα κάρβουνα για να μάθει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα προγραμματισμού σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ δουλεύει πυρετωδώς διαπραγματευόμενη με παίκτες που έχει ως στόχους. Για να έρθουν όμως παίκτες πρέπει να αποδεσμευτούν κάποιοι από το υπάρχον ρόστερ. Αυτή τη στιγμή κενή θέση ξένου παίκτη δεν υπάρχει. Στη θέση του Ντούρις γράψαμε τον Ασάντε και ο Μαρίνος Τζιωνής ελευθέρωσε μεν θέση αλλά οχι ξένου παίκτη. Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες μας η ομάδα προσπαθεί να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να αποκλείεται δεύτερη ή και τρίτη μεταγραφή κατά το photo-finish της μεταγραφικής περιόδου.

Πρώτος παίκτης που αναμένεται να αποδεσμευτεί σε περίπτωση που ευοδωθεί η συνεργασία με ξένο ποδοσφαιριστή είναι ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν. Ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κροατία για προσωπικό οικογενειακό θέμα και αναμένει οδηγίες από την ομάδα κατά πόσο θα επιστρέψει στην Κύπρο. Πρέπει να τονιστεί πως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Η πρόθεση της ομάδας για εξεύρεση 2 ποδοσφαιριστών στις θέσεις του επιθετικού και του μεσοεπιθετικού σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι γνωστή. Αλλά όπως όλα δείχνουν το κενό του Μαρίνου Τζιωνή δεν μπορεί να καλυφθεί από άλλον Κύπριο παίκτη. Οπότε σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο που θα εγκρίνει ο Χενινγκ Μπέργκ και θα έρθουμε σε συμφωνία, θα είναι είτε ξένοι παίκτες, με αποτέλεσμα την αποδέσμευση ενός ή περισσοτέρων ποδοσφαιριστών μας, είτε παίκτης καταλόγου Β.

Οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες ή και εντός του Σαββατοκυρίακου αναμένονται καταιγιστικές…