Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ματς με την Ανόρθωση

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ματς με την Ανόρθωση

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του αυριανού (27/1 – 19:00) παιχνιδιού κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.


Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λάρνακα με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση η οποία θα της επιτρέψει να φτάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, μια νίκη η οποία αν έρθει θα μας αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην πρώτη εξάδα.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα μετρήσει κάποιες σημαντικές επιστροφές, όπως είναι αυτές του Παπουλή και Κίκο, αμφίβολοι παραμένουν οι Λανγκ και Χούμποτσαν, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Φουάντ Μπασίρου που επέστρεψε από το Καμερούν όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα.

Το απόγευμα λοιπόν, η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και με το πέρας της τελευταίας προπόνησης για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση, ο Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει γνωστή και την αποστολή η οποία θα μεταβεί αύριο στο “Άντωνης Παπαδόπουλος”.