Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τον Ολυμπιακό, το σκοράρισμα και τον Κίκο

Ο Μπεργκ για τον Ολυμπιακό, το σκοράρισμα και τον Κίκο


Ο προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ισοπαλία κόντρα στην Πάφος FC, ενώ αναφέρθηκε στον Κίκο και την χρησιμοποίηση του ως δεξί μπακ.

Aναλυτικά:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Παίξαμε καλά απέναντι στην Πάφο όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν παίζει εκτός έδρας με αυτή την ομάδα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και κανονικά με τις ευκαιρίες που βρήκαμε έπρεπε να κερδίζαμε. Όμως τό ότι σκοράραμε στο τέλος είναι σημαντικό όμως θέλαμε τη νίκη».

Για την έλλειψη αποτελεσματικότητας και το πως θα αλλάξει αυτό: «Έχει να κάνει με τη δουλειά στις προπονήσεις. Δημιουργούμε ευκαιρίες, είμαστε κοντά στα γκολ άρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να έρθει η βελτίσωση στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης στην τελική πάσα μέσα στο αντίπαλο κουτί για να μπορούμε να δημιουργούμε ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αυτό είναι στο κομμάτι της βελτίωσης. Έχουμε νεαρούς που είναι πολύ καλοί και πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται».

Για την αλλαγή προπονητή του Ολυμπιακού: «Εμείς προετοιμαζόμαστε με τον συνηθισμένο μας τρόπο. Το πως θα παίξουν, πως θα πραταχθούν θα το δούμε, έχουν νέο προπονητή. Πολλές ομάδες αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους όταν παίζουν μαζί μας. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Θα δούμε. Το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς.»

Για τον Κίκο: «Είναι καλός παίκτης και οι καλοί παίκτες μπορούν να παίξουν σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Δεν ανησυχούσα, μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι, έχει καλή αίσθηση με τη μπάλα, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Υπάρχουν καλόι δεξιοπόδαροι που παίζουν αριστεροί μπακ και υπάρχουν και αριστεροπόδαροι μπορούν να παίξουν δεξιά».