Home TOP NEWS Παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής – Αυτό λέει η λογική και οι...

Παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής – Αυτό λέει η λογική και οι προβλέψεις


Έγραψαν ιστορία τα νησιά Κομόρες, πρώτα με τη συμμετοχή τους στο Κόπα Άφρικα, και λίγες μέρες προηγουμένως με την πρόκριση τους στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Το γλέντησαν με τη ψυχή τους, ο Μπασιρού και η παρέα του, όμως απόψε τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους. Απέναντι στη διοργανώτρια ομάδα του Καμερούν είναι κάτι περισσότερο από δύσκολα τα πράγματα. Και γίνονται ακόμη πιο δύσκολα αφού τις προηγούμενες μέρες ήταν πολλοί οι ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν θετικοί στον Κορονοϊό.

Ο ποδοσφαιριστής μας αναμένεται ότι θα είναι στην εντεκάδα στονβ αποψινό αγώνα. Βγήκε αρνητικό το τεστ που έκανε ο τερματοφύλακας Αλί Αχαμαντά και θα πάρει απόψε θέση κάτω από τα δοκάρια. Παραμένουν θετικοί στον ιό οι τερματοφύλακες Ουσενί, Μποϊνά, οι μέσοι Αμπουμπακαρί, Μπουρχανέ, οι αμυντικοί Αμπντάλαχ, Σουαχί και ο επιθετικός Μ’Τσαγκαμά. Είναι  επίσης τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Σελεμανί.

Ο αγώνας αρχίζει στις 9 το βράδυ και αν οι Κομόρες αποκλειστούν τότε ο Μπασιρού μπαίνει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κύπρο και να επανενταχθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάντως είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η νίκη του Καμερούν απόψε έχει πέσει αισθητά στις στοιχηματικές εταιρείες. Από το 1,35 είναι σήμερα στο 1,05.

Σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για την ομάδα, ο Φουάντ είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητος και τον περιμένουμε πίσω πως και πως.