Home TOP NEWS Θολό το τοπίο για εξάδα – Πάμε για θρίλερ μέχρι την 22η...

Θολό το τοπίο για εξάδα – Πάμε για θρίλερ μέχρι την 22η αγωνιστική


Αν κάποιος έλεγε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πως ο Άρης θα είχε, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καπαρωμένη τη θέση του στην εξάδα των μεγάλων, κανείς δεν θα τον πίστευε.

Κι αν κάποιος έχει αμφιβολία για αυτό, καλό είναι να κοιτάξει τη βαθμολογία. Η ομάδα της Λεμεσού είναι σήμερα 10 βαθμούς πάνω από ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ, 9 από Ανόρθωση και Πάφο και 16 από ΑΕΛ. Οπότε δεν τίθεται καμία αμφιβολία περί αυτού.

Απόλλων, Άρης και ΑΕΚ έχουν μάλλον κλειδωμένη τη θέση τους στο πρώτο γκρουπ. Από κει και πέρα αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για τις υπολοιπες τρεις θέσεις.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες της ΑΕΛ η οποία, πέραν του γεγονότος ότι απέχει σήμερα πολύ από την έκτη θέση, έχει να δώσει μαζεμένους αγώνες με τις ομάδες που προπορεύονται. Θα παίξει με τον Άρη ως τυπικά φιλοξενούμενη, με το Αποέλ στο Τσίρειο, με τον Απόλλωνα ως τυπικά φιλοξενούμενη, με την ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο και με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Το Αποέλ παίζει στην επόμενη αγωνιστική με τη Δόξα στο ΓΣΠ, ακολουθεί το ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, θα παίξει στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ, θα φιλοξενήσει ακολούθως την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, μετά παίζει με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και στην τελευταία αγωνιστική είναι το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εμείς έχουμε μπροστά μας τον σημερινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και μετά πάμε «Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει ο αγώνας με τον Εθνικό στο ΓΣΠ και στην πρότελευταία αγωνιστική παίζουμε με τον Άρη στη Λεμεσό. Ενδεχομένως το κλασικό ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής να κρίνει τη θέση μας στην πρώτη εξάδα.

Το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα μάλλον έχει μπροστά της η Πάφος. Θεωρητικά πιο ευνοϊκό αφού παίζει, ως επί το πλείστον, με ομάδες πιο κάτω από αυτήν στη βαθμολογία. Η επόμενη αγωνιστική θα την βρει στο Μακάρειο για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Στη συνέχεια φιλοξενεί την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Τα τρία τελευταία παιχνίδια μπορεί να πει κάποιος πως είναι στα μέτρα της αφού θα παίξει με τον Εθνικό στο Δασάκι, με τη Δόξα στο Μακάρειο και στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Άρη στη Πάφο.

Η Ανόρθωση έχει τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ακολούθως το μεταξύ μας ματς στην έδρα της ενώ μετά πάει στην Πάφο. Φιλοξενεί ακολούθως τον Άρη στη Λάρνακα, φιλοξενεί καπάκι τον Ολυμπιακό, θα παίξει στην πρότελευταία αγωνιστική με το Αποέλ στη Λευκωσία και στην τελευταία με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή, με αρκετά παιχνίδια να εκκρεμούν:

1. Division
PTeamMWDLP
1Apollon Limassol Apollon Limassol17112435
2Aris Limassol17104334
3AEK Larnaca AEK Larnaca1695232
4Pafos FC Pafos FC1767425
5Anorthosis Anorthosis1581625
6APOEL Nicosia APOEL Nicosia1666424
7Omonia Nicosia Omonia Nicosia1773724
8AEL Limassol AEL Limassol1653818
9Doxa Katokopia Doxa Katokopia1746718
10Olympiakos Nicosia1745817
11PAEEK1534813
12Ethnikos Achnas Ethnikos Achnas1822148