Home TOP NEWS Πάμε στο ντέρμπι με καλή ψυχολογία και σημαντικές επιστροφές

Πάμε στο ντέρμπι με καλή ψυχολογία και σημαντικές επιστροφές


Η νίκη χθες βράδυ ήρθε σαν βάλσαμο, ύστερα από τις αποτυχίες που δημιούργησαν στην ομάδα κάποιες πληγές. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρατάχθηκε με εντεκάδα ανάγκης ωστόσο όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν τα πήγαν περίφημα. Ιδιαίτερη αναφορά μπορεί να γίνει στους νεαρούς μας που άρπαξαν την ευκαιρία και έδειξαν στον προπονητή ότι μπορεί να τους δώσει περισσότερο χρόνο στο μέλλον.

Ανεβήκαμε βαθμολογικά και σίγουρα ψυχολογικά ύστερα από την σημαντική μας νίκη. Τώρα πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούμε με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει μία ανάσα μακριά από τον έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου και θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική σε ότι αφορά στους στόχους μας.

Αναμένεται ότι ο Μπεργκ θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Άνταμ Λανγκ ενώ επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Ντίσκερουντ και Γκόμεθ. Την ίδια στιγμή ο Γιούστε ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, μπήκε για πολύ λίγο χθες βράδυ στο γήπεδο και πλέον αποτελεί ξανά επιλογή για τον προπονητή. Θα πρέπει επίσης να αναμένουμε σύντομα την επάνοδο του Ασάντε στην αγωνιστική δράση. Δεν αποκλείεται να αρχίσει να καταγράφει τα πρώτα του λεπτά από το επόμενο ματς.