Home TOP NEWS Ποιο είναι φέτος το ταβάνι μας;

Ποιο είναι φέτος το ταβάνι μας;


Έχουμε παίξει 15 αγώνες και ο απολογισμός για την ομάδα μας είναι απογοητευτικός. Οι 21 βαθμοί και οι 6 ήττες μέχρι στιγμής σε καμία περίπτωση δεν φωτογραφίζουν ομάδα που θέλει να λέει πως πάει για πρωτάθλημα. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο η συγκομιδή, είναι και η γενικότερη εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι διαδοχικές μέτριες εμφανίσεις.

Υπήρξαν ναι κάποια ξεσπάσματα φέτος και κάποιες παρουσιές που μας έκαναν περιστασιακά να αναθαρρήσουμε και να πιστέψουμε, όμως η πραγματικότητα είναι μία. Το ταβάνι της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κατέβει. Σε πιο βαθμό, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλος για να το διαπιστώσουμε.

Για την ώρα ο πρώτος στόχος που τίθεται είναι να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στην πρώτη εξάδα. Αλλιώς θα μιλάμε για το μεγαλύτερο κάζο τα τελευταί πολλά χρόνια.

Ακολούθως, ο ρεαλιστικός μας στόχος θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πλησιάζουμε εβδομάδα με εβδομάδα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωατθλήματος και οι απώλειες γίνονται περισσότερο οδυνηρές αφού δύσκολα αναπληρώνονται.

Τα φετινά λάθη είναι πολλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμία σχέδη με την περσινή ομάδα που έδειχνε άτρωτη και ο κόσμος ζητά να μάθει τι πήγε λάθος.