Home TOP NEWS Πρόσθεσε κι άλλα πολύτιμα λεπτά στα πόδια ο Ασάντε!

Πρόσθεσε κι άλλα πολύτιμα λεπτά στα πόδια ο Ασάντε!


Μετά από καιρό και συγκεκριμένα από τις 11 Απριλίου 2021 και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τα πλέι – οφ του πρωταθλήματος,  ο Ερνέστ Ασάντε αγωνίστηκε ξανά ως βασικός στην ενδεκάδα της ομάδας μας.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, ως γνωστόν στα τέλη της περσινής σεζόν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, στο παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους” της Λευκωσίας που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ασάντε επανεγράφηκε στο ρόστερ στις αρχές Ιανουαρίου και ήδη ο Χένινγκ Μπεργκ του έχει δώσει κάποια αγωνιστικά λεπτά, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής μας να αρχίσει να βρίσκει σιγά – σιγά ρυθμό. Στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα ο Γκανέζος σγωνίστηκε ως αλλαγή και για 15λεπτά, ενώ με τον Π.Ο Ξυλοτύμπου πρόσθεσε άλλα 54 και πάρα πολύ σημαντικά λεπτά στα πόδια του.

Στα θετικά είναι ότι, ο Γκανέζος στο παιχνίδι με τον ΠΟΞ κατάφερε να δει δίχτυα κάτι που το έπραξε για τελευταιά φορά στη νίκη της ομάδας μας επί του Αποέλ με 1-0 στις 20 Φεβρουαρίου του 2021.

Επιστροφή στην ενδεκάδα, γονάτισμα και σημαντικά λεπτά για τον Ασάντε είναι τα στοιχεία που θα δώσουν τεράστια ώθηση στον Γκανέζο ενόψει της συνέχειας