Home TOP NEWS Τελειώνει η αναμονή, αλλάζει και το κλίμα…

Τελειώνει η αναμονή, αλλάζει και το κλίμα…


Βγήκε η πολύ σημαντική είδηση χθες η οποία αφορά στα μεταγραφικά της ομάδας. Η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε πως ήδη η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, δημιούργησε διαφορετικό κλίμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Η σημαντική λεπτομέρεια για την οποία έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα περιοριστεί στη μία μεταγραφή. Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι πως θα γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις. Η προσθήκες, όπως ανέφερε και ο Μπεργκ λίγο αργότερα, στη συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα, θα αφορούν στην ενίσχυση της επιθετικής μας γραμμής.

Είμαστε πλέον όλοι στην αναμονή και δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ αφού η μεταγραφική περίοδος, έτσι κι αλλιώς, ολοκληρώνεται σε 10 μέρες από σήμερα. Σημαντικό επίσης το ότι ακούσαμε πως δεν έχει τεθεί αυστηρός οικονομικός περιορισμός στην οικονομική πτυχή, οπότε αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στις διαπραγματεύσεις.

Περιμένουμε λοιπόν προσθήκες οι οποίες θα γίνουν για να ενισχυθεί άμεσα, ποιοτικά και ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν για να μας ανεβάσουν επίπεδο και να μπουν να παίξουν αμέσως με την έλευση τους.