Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το λάθος στο πόρισμα, η αμφισβήτηση και… η διόρθωση!

Το λάθος στο πόρισμα, η αμφισβήτηση και… η διόρθωση!

Η αρχική ανάγνωση του πορίσματος του ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα που δόθηκε στην δημοσιότητα, είναι γεγονός πως μας έκανε να αμφισβητήσουμε την σοβαρότητα της έρευνας που έγινε για το παιχνίδι.


Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού υπέπεσαν σε ένα σοβαρό λαθός στο πόρισμα. Στην αρχική δημοσίευση του πορίσματος αναφέρει ότι, η φάση στο 90ο λεπτό που εξετάστηκε από τους ερεύνωντες λειτουργούς και κρίθηκε ως σημαντική και καθοριστική, αναφέρει πως το σκορ μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή ήταν 1-1 και πως με το πέναλτι που δόθηκε (και δεν έπρεπε “τάχα” να δοθεί) το σκορ έγινε 2-1 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το σωστό φυσικά είναι ότι, το σκορ πριν το πέναλτι ήταν 0-1 υπέρ της Δόξας, το 1-1 έγινε με την εκτέλεση πέναλτι από τον Ντούρις και το 2-1 έγινε στην εκπνοή του αγώνα από τον Λέτσιακς.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού, Χάρης Πογιατζής απολογήθηκε για το αρχικό λάθος που έγινε στα γραφόμενα του πορίσματος και έτρεξε με νέα ανακοίνωση να τα συμμαζέψει, δίνοντας τα γεγονοτά όπως ακριβώς έγιναν στην αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση με την διόρθωση:

enter " "