Home TOP NEWS Οι υποχρεώσεις των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι υποχρεώσεις των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (10/01 – 17/01) τα πέντε από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.


Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θα υποδεχθεί τον Παφιακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αραράτ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο «Μελκονιάν» και θα αρχίσει στις 19:30.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα υποδεχθεί τον Άρη Λεμεσού στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπισει εκτός έδρας τον Μαραθώνα Κ.Β. για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο Λύκειο Βεργίνας και θα αρχίσει στις 19:30.