Home TOP NEWS Βλέπουμε μπροστά, στοχεύουμε ψηλότερα, πάμε Τσίρειο για ένα και μόνο αποτέλεσμα

Βλέπουμε μπροστά, στοχεύουμε ψηλότερα, πάμε Τσίρειο για ένα και μόνο αποτέλεσμα


Το Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανέκαθεν ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα όταν αμφότερες οι ομάδες πρωταγωνιστούν, αυτά τα παιχνίδια είναι πάντοτε αμφίρροπα και όλα τα αποτελέσματα και τα σκορ είναι απόλυτα πιθανά.

Πάμε σήμερα στο Τσίρειο και δεν έχουμε τον πρώτο λόγο. Είναι γεγονός. Το λένε ακόμα και οι στοιχηματικές αποδόσεις αυτό.  Αυτό δεν σημαίνει τίποτε όμως. Ήταν εμφάνιση που πολλοί δεν θα περίμεναν αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό, το ίδιο μπορεί να γίνει και σήμερα.

Να έχει δηλαδή η ομάδα και απόψε επιβλητική αγωνιστική παρουσία, να μπορέσει να έχει την εδαφική υπεροχή στο γήπεδο, να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Η ομάδα έχει προετοιμαστεί για να πάει να παίξει με τον Απόλλωνα και να καλύψει χαμένο έδαφος. Αυτό θα γίνει μόνο με νίκη, έτσι έχουν τα πράγματα σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε και από τη στιγμή που όλα είναι ρευστά, ακόμα και στον πέραν συζήτησης -πριν την έναρξη της χρονιάς- στόχο εισόδου στην εξάδα, τότε δεν μπορούμε να στοχεύσουμε σε κάτι άλλο πέρας της εξασφάλισης των τριών βαθμών.

1300 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα δώσουν βροντερό παρόν στο Τσίρειο και πάνε εκεί για να φωνάξουν για την ομάδα και να γιορτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού, μαζί με αυτήν, μία μεγάλη νίκη.

Πετυχαίνοντας το ζητούμενο πλησιάζουμε τον Απόλλωνα σε απόσταση δύο βαθμών έχοντας παιχνίδι περισσότερο, ενώ ανεβαίνουμε στην 4η θέση δύο βαθμούς πάνω από την Πάφο έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα. Θα πλησιάσουμε επίσης τον πρωτοπόρο Άρη στους 6 βαθμούς.

Βλέπουμε μόνο ψηλότερα και πάμε μόνο για τη νίκη.