Home TOP NEWS Δεν το φανταζόταν έτσι το ντεμπούτο του

Δεν το φανταζόταν έτσι το ντεμπούτο του

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα που αποκτήθηκε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, πραγματοποιήσε χθες κόντρα στον Εθνικό Άχνας το επίσημο ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα, το οποίο σίγουρα δεν το φανταζόταν έτσι όπως εξελίχθηκε στο τέλος της ημέρας το ματς.


Ο Αργεντίνος μέσος πέρασε στην αναμέτρηση στο 61ο λεπτό στην θέση του Λοίζου Λοίζου, για λίγη ώρα ο Μπεργκ τον χρησιμοποιήσε σαν δεξί μπακ (μας έκανε να απορήσουμε για την απόφαση αυτή), ενώ στην συνέχεια ο Νορβηγός τεχνικός τον έβαλε στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Λοβέρα να δίνει νέα πνοή στην επιθετική γραμμή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε με το “καλήμερα” την ποιότητα του είχε τρεξίματα, “τρύπησε” σε αρκετές των περιπτώσεων με τις διεισδύσεις του την άμυνα του Εθνικού δημιουργώντας πονοκεφάλους και γενικά φάνηκε ότι, είναι ένας εξαιρετικός χειριστής της μπάλας.

Με βάση αυτά τα λίγα που είδαμε στο ημίωρο που αγωνίστηκε ο Λοβέρα, εικάζουμε ότι, αν ερχότανε πιο νωρίς στην μεταγραφική περίοδο ο Αργεντίνος, ίσως να μπορούσε με την ποιότητα του και την κλάση του να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τον στόχο της για είσοδο στην εξάδα.

Από την στιγμή που η χρονιά μοιάζει χαμένη στο πρωτάθλημα, ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα πρέπει να δώσουν τα απαραίτητα κίνητρα τόσο στον Λοβέρα, όσο και στους άλλους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στο κύπελλο και να οδηγήσουν την ομάδα μας στην κατάκτηση αυτού.