Home TOP NEWS Όσα γκολ σκοράραμε, άλλα τόσα δεχθήκαμε – Οι αριθμοί που αποτυπώνουν την...

Όσα γκολ σκοράραμε, άλλα τόσα δεχθήκαμε – Οι αριθμοί που αποτυπώνουν την κακή εικόνα

Τα προβλήματα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, φάνηκαν για άλλη μια φορά και στην χθεσινοβραδινή αναμετρήση κόντρα στον Εθνικό Άχνας.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε αδυναμία στο σκοράρισμα κάτι που παρουσιάστηκε σε πολλές αναμετρήσεις την φετινή σεζόν. Άλλωστε οι αριθμοί το λένε ξεκάθαρα, αφού σε 20 συνολικά αγώνες η ομάδα είδε 21 φορές δίχτυα κάτι που μεταφράζεται σε ένα τέρμα ανά αγώνα.

Είναι γεγονός ότι, η επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν κατάφερε να λειτουργήσει σωστά, όπως τις προηγούμενες σεζόν και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 7η θέση και να είναι με τα δύο πόδια εκτός εξάδας.

Επίσης η ομάδα μας, παρουσιάσε προβλήματα και στο ανασταλτικό κομμάτι. Από τον καιρό που κάθεται ο Χένινγκ Μπεργκ στην άκρη του πάγκου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεχόταν γκολ μόνο με αίτηση, φέτος τα πράγματα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά καθώς το σύνολο του Νορβηγού τεχνικού σε 20 αγώνες μάζεψε 21 φορές την μπάλα από το πλεκτό.

Τα πιο πάνω λοιπόν είναι η εξήγηση για την προδιαγραφόμενη αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα, τώρα για τον θεσμό του κυπέλλου, από την στιγμή που η ομάδα μας είναι μέσα σε αυτόν, άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” θα πρέπει να σκύψουν κεφάλι, να δουλέψουν σκληρά και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό για να μπορέσουν να το κατακτήσουν.

Τα παιχνίδια που έμεινε άσφαιρη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα:

Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 1-0
Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Άχνας 0-2

Τα παιχνίδια που η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε αλλά έχασε βαθμούς:

ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 1-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-1
Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2
Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

*** Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα επτά παιχνίδια μόνο σε ένα η ομάδα μας κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ κι αυτό ήταν στο πρόσφατο με την Ανόρθωση.

Τα παιχνίδια που η ομάδα μας κράτησε το μηδέν στην άμυνα:

ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 1-0
Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 3-0
ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 1-0

Παιχνίδια που δεχθήκαμε γκολ και η ομάδα μας πήρε τη νίκη:

ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 2-1