Home TOP NEWS Γεμίζουμε και αρχίζουμε ξανά…

Γεμίζουμε και αρχίζουμε ξανά…


Το κυριότερο πρόβλημα που εμφάνισε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στη σεζόν ήταν η αδυναμία στη δημιουργία φάσεων ενώ δυσκολευόταν πολύ να εκμεταλλευτεί έστω αυτές τις λίγες φάσεις που έφτιαχνε στους αγώνες της.

Και ήταν λογικό ο μεταγραφικός προσανατολισμός να στόχευε στην βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια δεν θα έπρεπε να είχαμε φτάσει σε τόσο απογοητευτικούς αριθμούς όμως αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Αφού λοιπόν έπρεπε να λυθούν τα προβλήματα που αφορούσαν στην επιθετικότητα της ομάδας στο γήπεδο, αποκτήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές Ματάφς και Λοβέρα, με τον δεύτερο να αποκτάται στο παρά πέντε.

Ψάχνουμε λοιπόν τη δημιουργικότητα του Λοβέρα και τα γκολ από τον Ματάους. Από σήμερα αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με δύο καινούργιους παίκτες στο «Ηλίας Πούλλος» οι οποίοι αποκτήθηκαν για να γίνουν πρωταγωνιστές. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στα χέρια του ένα ρόστερ το οποίο πιστεύει πολύ και μπορεί να νιώθει πως η ομάδα του έχει τις ικανότητες για να είναι ανταγωνιστική σε όσους αγώνες της απέμειναν.

Αναμένοντας την επιστροφή του πολύ σημαντικού Σέχου, τους Μποτεάκ και Γιούστε να δείχνουν μετά την απουσία τους ότι βρίσκουν πολύ καλό ρυθμό και τον Μπασιρού να επανεντάσσεται στην ομάδα για να προσθέσει τα ποιοτικά του στοιχεία.

Η ομάδα σε αυτή τη φάση δείχνει να γεμίζει σιγά σιγά. Και είναι γεγονός πως αυτό που θα πρέπει να νιώθει πως διαθέτει σήμερα ο Μπεργκ, είναι ένα ευέλικτο ρόστερ το οποίο αν χρειαστεί να παραλλάξει μπορεί να το κάνει.

Απομένουν στο πρωτάθλημα 3 αγώνες με την ελπίδα ότι τα υπόλοιπα 10 στη β’ φάση, θα μας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξουμε ψηλά στις πρώτες θέσεις. Δεν χρειάζεται να σκέφτεται τίποτε άλλο η ομάδα παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι και το πώς θα παίξει ποδόσφαιρο σε ένα επίπεδο που θα της δίνει πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Το ίδιο και στο μεθεπόμενο και σε αυτό που θα ακολουθήσει, μέχρι το τέλος.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εγγυημένο σήμερα. Τουναντίον, είμαστε σε περίεργη βαθμολογική θέση και πρέπει απαραιτήτως να παίξουμε μπάλα.  Στο κάτω κάτω η περίεργη χρονιά δεν είναι κάτι που πρέπει να κουβαλήσουμε στη συνέχεια, τουναντίον, θα πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να αρχίσουμε επιτέλους να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες μας σαν πρωταθλητές.

Απομένουν 13 παιχνίδια και αν τα τελευταία δέκα είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.