Home TOP NEWS Το “who is who” του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (PHOTOS – VIDEO)

Το “who is who” του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (PHOTOS – VIDEO)


Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Ιανουάριο. Οι “πράσινοι” έδωσαν τα χέρια με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να φέρουν στο “Ηλίας Πούλλος” τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού.

Τα χαρακτηριστικά του Μάξι Λοβέρα:

Ο Λοβέρα είναι γεννημένος  στην Laguna Blanca της Αργεντινής στις 9/3/1999 (22 ετών). Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1,70cm, το καλό του πόδι είναι το δεξί και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα “φτερά” όσο και σαν 10άρι. Χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα του, ενώ όπως φαίνεται κι από τους αριθμούς του, στις ομάδες που αγωνίστηκε, μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι με τις ασίστ του, επίσης ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δεν διστάζει να δοκιμάζει και το πόδι του.

To who is who του Λοβέρα

Ξεκίνημα από την Αργεντινή…

Ο Λοβέρα ξεκίνησε να κλωτσάει το τόπι σε ομάδα της Αργεντινής και συγκεκριμένα στην Ροζάριο Σεντράλ, η οποία είναι ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στη χώρα μετά τους «πέντε μεγάλους» συλλόγους του Μπουένος Άιρες. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός στην συγκεκριμένη ομάδα κατέγραψε 65 συμμετοχές, πέτυχε 3 γκολ και έδωσε 6 ασίστ.

Η πρώτη επαφή με Ευρώπη

Την πρώτη του επαφή με την Ευρώπη ο νεαρός ποδοσφαιριστής την είχε το 2019 με την μεταγραφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στους “ερυθρόλευκους” κατέγραψε 36 συμμετοχές,  πέτυχε δύο γκολ και έγραψε πέντε ασίστ στο ενεργητικό του.

Πίσω στην πατρίδα του!

O Ολυμπιακός πλήρωσε 3.300.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ροζάριο Σεντράλ τον Αύγουστο του 2019, όμως παρά τις μεγάλες προσδοκίες προς το πρόσωπό του δεν κατάφερε να καθιερωθεί στις επιλογές του τεχνικού του Ολυμπιακού και δόθηκε ως δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ της Αργεντινής.

Στον σύλλογο της Αργεντινής κατέγραψε 36 συμμετοχές (12 στην αρχική ενδεκάδα), γράφοντας άλλες 6 ασίστ, χωρίς ωστόσο στην εν λόγω ομάδα να πετύχει κάποιο γκολ.

Επιστροφή στον Ολυμπιακό

Ο Λοβέρα τον Ιανουάριο επέστρεψε στον Ολυμπιακό ωστόσο χρησιμοποιήθηκε δύο φορές από τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ο νέος του σταθμός!

Από σήμερα ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα θα φοράει την φάνελα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή είναι καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό που είναι η ομάδα μας και με την παρουσία του να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Στιγμές του Λοβέρα