Home TOP NEWS Για τον Μαρίνο και για τον Αρχηγό!

Για τον Μαρίνο και για τον Αρχηγό!


Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 18:00 στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας, παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι αναγκασμένη και αποφασισμένη για να πετύχει το τρία στα τρία στις αναμετρήσεις που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές μας κόντρα στον Εθνικό Άχνας θα ψάξουνε το τρίποντο και για τους δύο συμποδοσφαιριστές τους, για τον Μαρίνο Τζιωνή, αλλά και τον Αρχηγό, τον Γιόρντι Γκόμεθ.

Ο πρώτος σήμερα θα μας αποχαιρετήσει (δείτε εδώ) καθώς είναι πανέτοιμος για να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στην Αμερική, όπου εκεί θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, αναζητώντας ποδοσφαιρικά την τύχη του, στο MLS με την φανέλα της Sporting Kansas City.

Ο Ισπανός μέσος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα παρακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας μας από την κερκίδα, γι’ αυτό σήμερα, αλλά και στα υπόλοιπα ματς που ακολουθούν θα πρέπει οι συμποδοσφαιριστές του να δίνουν το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και να παίζουν και γι’ αυτόν. Ο αρχηγός το αξίζει και η κάθε νίκη θα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτόν.