Home TOP NEWS Mία και μόνο εντολή στο ντέρμπι. Επίθεση!

Mία και μόνο εντολή στο ντέρμπι. Επίθεση!


Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέραν να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα ματς όπως αυτό που ακολουθεί να μπαίνει στο γήπεδο με ξεκάθαρο προσανατολισμό. Ο Μπεργκ έδειξε πολλές φορές ότι, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, προσαρμόζει διαφορετικά και την τακτική του. Και στον αγώνα με το Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιτεθεί, ενδεχομένως να χρειάζεται να βάλει και πολλά γκολ. Και αν θέλουμε να λέμε πως η ομάδα θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της, τότε ο Μπεργκ έχει να δώσει μία και μόνο εντολή. Επίθεση!

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει να ρίξει στο παιχνίδι ο Νορβηγός. Τσέποβιτς, Ματάβς, Ασάντε και Κακουλλής είναι διαθεσιμοί για την κορυφή της επίθεσης ενώ οι Λοβέρα, Μποτεάκ και Λοϊζου για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Θα επιλέξει να ρίξει βαρύ σέντερ φορ στο γήπεδο ή θα τοποθετήσει μεσοεπιθετικά ένα σχήμα στο οποίο θα δίνεται βαρύτητα στην ταχύτητα. Θεωρούμε πως θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει ο Μπεργκ στον επόμενο αγώνα και νιώθουμε πως θα τον δούμε να πράττει διαφορετικά από τους προηγούμενους και θα μας παρουσιάσει μία διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ.