Home TOP NEWS Μόνο ένα σενάριο απομένει πλέον για εξάδα

Μόνο ένα σενάριο απομένει πλέον για εξάδα

Τα χθεσινά αποτελέσματα της Ανόρθωσης και του Αποέλ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα ξεκαθάρισαν κι άλλο το σκηνικό όσον αφορά τις ομάδες που θα βρίσκονται στην πρώτη εξάδα.


Μετά τον Απόλλωνα, τον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΚ, οι δύο προαναφερόμενες ομάδες μετά και τις τελευταίες τους νίκες σφράγισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος και πλέον απομένει μόνο μία θέση ανοικτή για την εξάδα.

Για την έκτη θέση στο πρώτο γκρουπ που απομένει το πάνω χέρι το έχει η Πάφος η οποία έχει 32βαθμούς ωστόσο από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ακολουθεί με 28βαθμούς έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται και πρέπει στις εναπομείνασες αγωνιστικές να κυνηγήσει την κάθε έλπιδα που απομένει.

Φυσικά για την ομάδα μας, δεν είναι μόνο από το χέρι της αν θα βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ απαραιτήτως θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο με Άρη και Αποέλ και ταυτόχρονα η Πάφος FC να χάσει το ένα παιχνίδι που της απομένει και το άλλο να μην το κερδίσει, δηλαδή να πάρει μόνο ένα βαθμό από τους έξι διαθέσιμους.

Να σημειώσουμε ότι, υπάρχει και το σενάριο της ισοβαθμίας, το οποίο αν προκύψει φυσικά η έκτη θέση θα πάει στην Πάφο FC. Οι δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις έληξαν (1-1) και έτσι θα ισχύσει η διαφορά τερμάτων με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υστερεί κατά οκτώ γκολ 21-21 (ΟΜΟΝΟΙΑ) έναντι 25-17 (Πάφος FC)

Από την στιγμή λοιπόν που υπάρχουν ακόμη έστω και αμυδρές ελπίδες για είσοδο στην εξάδα, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει στα παιχνίδια με Άρη και Αποέλ να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό, να βάλουν πάθος, ένταση στο παιχνίδι τους να κυνηγήσουν το δύο στο δύο κι από εκεί και πέρα να περιμένουν τα δώρα από Δόξα και Άρη.