Home TOP NEWS O Λοβέρα για αντί-Παπουλής;

O Λοβέρα για αντί-Παπουλής;

Ο Ελλαδίτης μέσος της ομάδας μας, Φώτης Παπουλής συμπλήρωσε απαογρευτικό αριθμό καρτών και θα απουσιάζει από το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (25/2) κόντρα στον Αποέλ.


Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στα άλλα παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί ότι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο να δώσει ηρεμία στην ομάδα, κρατώντας μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, είτε κατά μέτωπο, είτε με πλαγιοκοπήσεις.

Σίγουρα ο Φώτης Παπουλής θα είναι μια πολύ σημαντική απουσία για τον Μπεργκ στο “αιώνιο”, με τον Νορβηγό τεχνικό να καλείται τις επόμενες μέρες να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φώτη Παπουλή και θα μπορέσει να κάνει παρόμοιο παιχνίδι όπως τον Ελλαδίτη.

Ένας εξ αυτών των ποδοσφαιριστών είναι ο νεοαποκτηθέντας Μάξι Λοβέρα, ο Αργεντίνος  στα παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και Άρη έδειξε την ποιότητα και φάνηκε ότι, μπορεί να δώσει αυτά που δίνει ο Παπουλής στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άλλωστε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς τον Λοβέρα τον είδαμε να έχει ρόλο δεκαριού.