Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Εθνικό

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Εθνικό

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής θα πάει στο ΓΣΠ έχοντας στην αποστολή της 21 συνολικά ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκόμεθ, Κούσουλος, Λανγκ και Χούμποτσαν, αλλά και ο Ματάβζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του από την τουρκία.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΟΞ στο Κύπελλο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες.

Ο Νορβηγός κόουτς στην σημερινή αναμέτρηση αναμένουμε ότι, θα επαναφέρει τα βασικά του “γρανάζια” στην ενδεκάδα έτσι ώστε να “χτυπήσει” το πολυπόθητο τρίποντο με το οποίο θα ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Η ομάδα μας αναμένεται σήμερα να ξεκινήσει με τον Φαμπιάνο κάτω από τα γκολποστ.

Απο εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται με τους Γιαν Λέτσιακς και Πάρη Ψάλτη στα δύο άκρα και τους Έκτορ Γιούστε και Νικόλα Παναγιώτου να είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή αναμένουμε να δούμε τους Φουάντ Μπασίρου και Μιξ Ντίσκερουντ να αγωνίζονται ως ανασταλτικοί και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λοίζος Λοίζου και ο Έρικ Μποτεάκ.

Το δίδυμο στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι θα είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής μαζί με τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν κι άλλοι όπως ο Παπουλής, Ασάντε και ο Σέχου.