Home TOP NEWS Όταν το OmonoiaNews πρωτοέγραφε για τον Μαρίνο!

Όταν το OmonoiaNews πρωτοέγραφε για τον Μαρίνο!

Σήμερα είναι η μέρα του Μαρίνου Τζιωνή, καθώς ο Διεθνής άσος της ομάδας μας, ο οποίος βγήκε από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παρευρεθεί για τελευταία φορά στο ΓΣΠ, όχι όμως για να αγωνιστεί, αλλά για να τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι της ομάδας μας.


Ως γνωστόν ο Μαρίνο Τζιωνής έκλεισε στην ομάδα της Sporting Kansas City της Αμερικής και θα συνεχίσει εκεί την ποδοφαιρική του καριέρα, όντας μάλιστα και η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Πάντως τον Ιούλιο του 2017 (δείτε εδώ) η ιστοσελίδα μας, σε άρθρο της αναφερόταν σε ένα νεαρό ταλέντο μόλις 16 ετών, ότι βρισκόταν στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Μαρίνος Τζιωνής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας (δείτε εδώ).

Εκ τότε ο Μαρίνος Τζιωνής με καθοδηγητή και τον Χένινγκ Μπεργκ έγινε ένας ολοκληρωμένος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της με τον ίδιο να πανηγυρίζει ένα πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε ομίλους του Europa League και του Conference League.

Στον Τζιωνή δόθηκαν ευκαιρίες τις άρπαξε από τα μαλλιά και με το “σπαθί” του, την δουλειά του και με την αξία του κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέβασε τις μετοχές του με την πράσινη φανέλα και τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στο MLS.