Home TOP NEWS Το κίνητρο στο επόμενο είναι τεράστιο, αν θα είναι και βαθμολογικό θα...

Το κίνητρο στο επόμενο είναι τεράστιο, αν θα είναι και βαθμολογικό θα μάθουμε αύριο


Θα πάει με καλή ψυχολογία η ομάδα στο ντέρμπι με το Αποέλ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Παρασκευή 25/2, ύστερα και από τη νίκη που πέυτχε χθες βράδυ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι τυπικά γηπεδούχος και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όποια κι αν είναι τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, το ενδιαφέρον είναι πάντοτε τεράστιο και τα κίνητρα πολύ μεγάλα για όλους. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, ενώ είναι και κάποιοι που θα παίξουν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Βέβαια για το αν θα έχει η ομάδα μας βαθμολογικό κίνητρο την μεθεπόμενη Παρασκευή θα μάθουμε αύριο. Αν η Πάφος δεν κερδίσει τη Δόξα στο Μακάρειο τότε θα διατηρούμε ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα, ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αν η Πάφος φύγει με διπλό από τη Λευκωσία αύριο τότε όλα τελειώνουν και μαθηματικά.

Όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, η νίκη στον αγώνα που ακολουθεί θα είναι το μοναδικό μας ζητούμενο και αν έρθει τότε η ομάδα θα δηλώσει για τα καλά παρούσα και έτοιμη να διεκδικήσει τον στόχο που της έχει απομείνει για διάκριση.