Home TOP NEWS Η ειλικρίνεια του Μπεργκ μας κάνει τώρα να αισιοδοξούμε

Η ειλικρίνεια του Μπεργκ μας κάνει τώρα να αισιοδοξούμε


Απόλυτα ειλικρινής και χωρίς να ψάξει δικαιολογίες ή να μασήσει τα λόγια του, εμφανίστηκε χθες βράδυ στη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεγκ.

Στην ερώτηση που δέχθηκε για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πιθανότατα θα μείνει εκτός πρώτου γκρουπ, η απάντηση του ήταν σύντομη όμως εμπεριείχε μέσα όλη την ουσία της φετινής χρονιάς.

«Αν βρεθούμε εκτός εξάδας είναι γιατί δεν ήμασταν αρκετά καλοί φέτος» ανέφερε.

Αυτή ήταν τοποθέτηση φανερώνει σε ένα βαθμό τη φιλοσοφία και το σκεπτικό του Νορβηγού. Ένας προπονητής που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ουσία, ενίοτε θυσιάζοντας και το θέαμα (έτσι άλλωστε χειρίστηκε την περσινή σεζόν),  και ξέρει πως στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι που θα μετρήσει.

Όσο παράξενο κι αν ακουστεί, η σχετική απάντηση που έδωσε χθες, μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Η ομάδα έχει δυνατότητες, έχει και αδυναμίες, τις οποίες προσπάθησε να καλύψει μέσα από τις μεταγραφές, και ο Μπεργκ γνωρίζει καλύτερα από όλους μας τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα στη συνέχεια.

Δεν ήταν αρκετά καλή η ομάδα προηγουμένως και βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται σήμερα οπότε στην παρούσα φάση, αναμένοντας και τις υποχρεώσεις μας στο κύπελλο, θα πρέπει να γίνει όσο καλή χρειάζεται για να πάει να το κατακτήσει.