Home TOP NEWS Το πόρισμα Παπασταύρου βρίσκεται στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας

Το πόρισμα Παπασταύρου βρίσκεται στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας


Στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού βρίσκεται πλέον το πόρισμα για την υπόθεση Παπασταύρου. Ο ερευνών λειτουργός Χάρης Σαββίδης ολοκλήρωσε την έρευνα του και την παρέδωσε στην επιτροπή η οποία και θα πράξει ανάλογος αφού μελετήσει όλα τα ευρήματα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη κατάθεση του Προέδρου της ομάδας μας, Σταύρου Παπασταύρου είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ αργότερα υπήρξε η διαφωνία των Χάρη Σαββίδη και Ανδρέα Παπαχαραλάμπους ως προς τη διαδικασία κατάθεσης του Σταύρου Παπασταύρου στον ερευνών λειτουργό και στη συνεχεία η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού διαλύθηκε.

Με το νέο ορισμό της επιτροπής  δόθηκε εκ νέου το χρίσμα στον Χάρη Σαββίδη για να ολοκληρώσει το πόρισμα για την υπόθεση Παπασταύρου κάτι που το έπραξε και παρέδωσε το πόρισμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι το πόρισμα είναι 96 σελίδες και σύμφωνα και τα μέλη της Επιτροπής θα χρειαστούν κάποιες βδομάδες για να αξιολογήσουν όλα τα στοιχεία και να αποφασίσουν αν αυτό θα προωθηθεί στην εισαγγελία.