Home TOP NEWS Το τελευταίο σενάριο για την εξάδα

Το τελευταίο σενάριο για την εξάδα

Μετά την χθεσινή ισοπαλία της Δόξας με την Πάφο στον εξ’ αναβολήςαγώνα της 16ης αγωνιστικής, η έκτη θέση στο γκρουπ του πρωταθλήματος παραμένει ανοικτή και περιμένει κάτοχο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Πάφο FC να είναι οι δύο ομάδες που θα την διεκδικήσουν στο φινάλε της πρώτης φάσης.


Πλέον τα πολλά σενάρια των προηγούμενων ημερών έχει γίνει μόνο ένα για να μπορέσει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να είναι αυτό που θα πάρει θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Το σενάριο λοιπόν που απέμεινε μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Πάφου, είναι στην τελευταία αγωνιστική ο Άρης να νικήσει την τελευταία αγωνιστική και την ίδια ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Αποέλ.

Τώρα σε περίπτωση που η Πάφος FC χάσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερει να νικήσει και εξέλθει ισόπαλη με τον Αποέλ, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν, όμως η έκτη θέση θα καταλήξει στην Πάφο καθώς τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια ήρθαν 1-1 και τότε θα καθορίσουν την θέση η διαφορά τερμάτων στην οποία η Πάφος υπερτερεί από την ομάδα μας.

Στις 25 Φεβρουαρίου λοιπόν οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία πριν το “αιώνιο” ντέρμπι θα έχουν στραμμένη την προσοχή στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την ευχή όλων το αποτέλεσμα της Πάφου με τον Άρη να είναι τέτοιο που θα μας ευνοήσει κι απ’ εκεί και πέρα θα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.