Home TOP NEWS Λογικό με Μπασίρου!

Λογικό με Μπασίρου!

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας τις προηγούμενες μέρες, ο Χένινγκ Μπεργκ πήρε την απόφαση να έχει μαζί του στο “αιώνιο” ντέρμπι τον Φουάντ Μπασίρου, με τον ποδοσφαιριστή να εκτιεί την ποινή του στον αμέσως επόμενο αγώνα.


Ο Αφρικανός μέσος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη και ο Νορβηγός είχε την επιλογή να τον αφήσει εκτός είτε από το παιχνίδι με τον Αποέλ, είτε σε αυτό της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος, επιλέγοντας φυσικά το δεύτερο.

Υπάρχει λογική στην σκέψη του Χένινγκ Μπεργκ για τον Φουάντ Μπασίρου. Από την στιγμή που οι Ιωάννης Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ που αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκονται στα “πιτς”, ο Νορβηγός δεν θέλει να έχει άλλη απώλεια στην μεσαία γραμμή.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να είναι και κομβικό για την είσοδο μας στην εξάδα αν δεν κερδίσει η Πάφος τον Άρη που θα παίξουν νωρίτερα και σίγουρα θα χρειαστεί η εμπειρία και τα τρεξίματα του Μπασίρου, αλλά και η μαχητικότητα του αφού θα είναι σημαντικό να κερδηθούν πολλές “μάχες” στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Και η επίσημη ενημέρωση της ΚΟΠ όσον αφορά την απόφαση του Μπεργκ:

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Λευκωσίας FOUAD BACHIROU θα εκτίσει την ποινή του στην 1η αγωνιστική της β΄φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.