Home TOP NEWS Έπαιξαν 23, στα τρία πρώτα του παιχνίδια

Έπαιξαν 23, στα τρία πρώτα του παιχνίδια


Είναι μία διαδικασία την οποία, ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Νιλ Λένον έπρεπε να… βάλει μπροστά. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει να δώσει παιχνίδια χωρίς βαθμολογική σημασία, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή μας να αξιολογήσει, μέσα από τους επίσημους αγώνες, το ρόστερ του.

Έκανε αναφορά στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ το Σάββατο, λέγοντας ότι οι πολλές αλλαγές σε μία ομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν είναι για αυτόν κάτι φυσιολογικό, όμως στην παρούσα φάση πρέπει να γίνει.

Και το εφαρμόζει στην πράξη ο Βορειο-Ιρλανδός. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στους αγώνες στους οποίους πρόλαβε να καθήσει μέχρι σήμερα στον πάγκο, με ΑΕΛ (2) και Δόξα, χρησιμοποίησε 23! ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά σχεδόν όλο του το ρόστερ.

Σε αυτούς τους αγώνες έπαιξαν οι Ουζόχο, Λανγκ, Κίκο, Ψάλτης, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ασημένος, Λοβέρα, Κακουλλής, Παπουλής, Σέχου, Μάταβς, Χρίστου, Σάββα, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Μποτεάκ, Γιούστε, Λοιζου, Παναγή και Ασάντε.

Και είναι δεδομένο πως αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με πρώτιστο μέλημα να διατηρεί σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές για το κύπελλο. Θυμίζουμε πως πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ θα δώσουμε τα ματς για το πρωτάθλημα με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό.