Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία 2-2 στο πρώτο του Νιλ Λένον στον πάγκο

Match Report: Ισοπαλία 2-2 στο πρώτο του Νιλ Λένον στον πάγκο


Έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επιθετικά η ομάδα, διάστημα στο οποίο σκόραρε τα δύο της τέρματα, έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα. Πλήρωσε όμως κάποιες αδράνειες στην άμυνα της γεγονός που της στέρησε τη νίκη.

Η ισοπαλία 2-2 δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Νιλ Λένον είδε απόψε κάποια πράγματα τα οποία θα του χρησιμεύσουν στη συνέχεια.

Σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Κακουλλής με πέναλτι και ο Μάταβς ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.  Ο Λένον παρέταξε μία εντεκάδα εξ ανάγκης αφού άφησε πολλούς εκτός λόγω του παιχνιδιού του κυπέλλου που ακολουθεί.

Τραυματίστηκε ο Σέχου αλλά και ο Χρίστου.

Α’ Ημίχονο

Στο 8ο λεπτό ο Ασαμόα πήρε πάσα μέσα στην περιοχή από τον Σαντίκ, ήταν μόνος απέναντι στον Ουζόχο όμως πλάσαρε άτσαλα έξω με το αριστερό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 19ο λεπτό ο Ασαμόα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Αντενόν κατέβασε με το κεφάλι, ο Κέρλα έπαιξε με πλάτη και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση όμως ήταν σε ετοιμότητα ο Ουζόχο.

Στο 20ο λεπτό ο Ψάλτης σέντραρε στη περιοχή, ο Ασημένος έπιασε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 24ο λεπτό ο Εμπραλίτζε πήρε μπάλα από αριστερά, έκανε προσποίηση και σουτ έξω από την περιοχή,  το οποίο πήγε στον Ουζόχο.

Στο 25ο λεπτό ο Κίκο έβγαλε μπαλιά από αριστερά με δεξία για τον Κακουλλή, αυτός κατέβασε στην περιοχή και τελείωσε με το αριστερό όμως το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 29ο λεπτό ο Εμπραλίτζε σήκωσε τη μπάλα στη περιοχή μας, ο Σαντίκ έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 33ο λεπτο ο Λοβέρα έκανε λανθασμένη πάσα στην άμυνα μας, πήρε ο Εμπραλίτζε που σούταρε από απόσταση, άστοχα.

Ένα σουτ από τον Κίκο στο 35’ πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 37ο λεπτό ο Εμπραλίτζε βρήκε τον Μέσκα στην περιοχή με κάθετη πάσα, αυτός απέναντι από τον Ουζόχο και ελαφρώς πλάγια, πλάσαρε έξω.

Β’ Ημίχρονο

Έμεινε εκτός ο Ασημένος και μπήκε ο Παπουλής για το δεύτερο ημίχρονο.

Στην πρώτη επίσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αντίπαλη περιοχή, ο Κακουλλής κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο από τον Αντενόν. Το εκτέλεσε ο Κακουλλής και σκόραρε.

Στο 58ο λεπτό ο Σέχου πήρε τη θέση του Μπασιρού.

Στο 60ο λεπτό ο Μπένι έκανε με δύναμη σουτ έξω από την περιοχή, όμως ήταν έτοιμος ο Ουζόχο και άρπαξε τη μπάλα.

Στο 62ο λεπτό ο Χαραλάμπους βρήκε το Λοβέρα ο οποίος κινήθηκε από αριστε΄ρα, έκλεινε προς τον κεντρικό διάδρομο και έκανε σουτ στην εστία του Σισκόφσκι ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 66ο λεπτό ο Σέχου αντιμετώπισε τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Χρίστου ενώ ο Ματάβς μπήκε στη θέση του Κακουλλή.

Στο 72ο λεπτό ο Κέρλα ανέβηκε από την άμυνα, έδωσε στον Εμπραλίτζε που σέντραρε για τον Σαντίκ στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για να σκοράρει.

Στο 77ο λεπτό ο Λοβέρα έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή, μπήκε με ταχύτητα και βρέθηκε απέναντι στον Σισκόφσκι, πλάσαρε, ο Σισκόφσκι απέκρουσε όμως ήρθε από πίσω ο Ματάβς που πλάσαρε έυστοχα.

Στο 79ο λεπτό ο Ματάβς έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Κίκο έριξε με δύναμη πλάγια και βρήκε τον Σλοβένο στην περιοχή, αυτός σούταρε όμως ο Σισκόφσκι απέκρουσε, έκανε και δεύτερη προσπάθεια όμως ξανά απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Στο 87ο λεπτό ο Σάββα μπήκε στη θέση του Ζαχαρίου.

Στο 92ο λεπτό κοιμήθηκε η άμυνα μας και ο Σάσι με δυνατό σουτ εντός περιοχής βρήκε τον τρόπο να σκοράρει.