Home TOP NEWS Με τέτοιες εμφανίσεις πως να μην κερδίσει τον Λένον;

Με τέτοιες εμφανίσεις πως να μην κερδίσει τον Λένον;


Οι συνθήκες του αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς στο πρωτάθλημα κι από την στιγμή που το μυαλό ήταν στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ, ανάγκασαν τον Νιλ Λένον να ρίξει στο παιχνίδι ως επί το πλείστον νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα σε αυτούς και τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Ο άσος της ομάδας μας που αγωνίζεται σε μια πολύ απαιτητική θέση, σε αυτή την μεσαίας γραμμής κατάφερε στο παιχνίδι με την Δόξα να εντυπωσιάσει τον Νιλ Λένον, με τον Βορειοϊρλανδό να τον επιβραβεύει δίνοντας του ξανά φανέλα βασικού στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ για την προημιτελική φάση.

Παρά το γεγονός ότι, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου η μπάλα “έκαιγε” ο Χάμπος με την παρουσία του κατάφερε να κερδίσει εκ νέου το νέο κόουτς της ομάδας μας, δείχνοντας άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, με σπουδαία χαρακτηριστικά που μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην μεσαία γραμμή.

Από τον Χάμπο ξεχώρισε το πάθος του, τα τρεξίματα του και με τον τσαμπουκά του κατάφερε να καταστρέψει αρκετές προϋποθέσεις των αντιπάλων για να επιτεθούν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να μοιράσει και να δημιουργήσει παιχνίδι από τον άξονα.

Σίγουρα ο τίτλος του MVP και δικαιωματικά θα λέγαμε, θα πάει στον 37άρη Παπουλή, ο οποίος σκόραρε και το τέρμα της ισοφάρισης, ωστόσο ο Χαραλάμπους έδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει όλα τα φόντα αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής με όλο το μέλλον να ανοίγεται μπροστά του.