Home TOP NEWS Προτάθηκαν προπονητές… σύντομα αρχίζουν τα interviews

Προτάθηκαν προπονητές… σύντομα αρχίζουν τα interviews


Αρκετά είναι τα ονόματα τα οποία βρίσκονται υπό μελέτη από την ομάδα που ανέλαβε να εξεύρει τον άνθρωπο που θα έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντικαταστήσει τον Χένινγκ Μπεργκ.

Προτάθηκαν κάποιοι προπονητές γνωστοί στο Κυπριακό κοινό με παρουσία σε ομάδες του πρωταθλήματος μας όμως δύσκολα η ομάδα θα προχωρήσει σε μία τέτοια περίπτωση. Είναι στο τραπέζι και κάποια ονόματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον και τα οποία πληρούν αρκετά από τα κριτήρια που τέθηκαν.

Γύρω από αυτά θα αρχίσουν σιγά σιγά να κινούνται στην ομάδα, μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Αυστηρό χρονικό περιθώριο δεν έχει τεθεί όμως ιδανικό θα είναι να είναι στην ομάδα ο καινούργιος πριν τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας πάντως είναι πιθανόν να έχουμε και εξελίξεις χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο νέος προπονητής θα είναι εδώ μέσα στις επόμενες μέρες. Άλλωστε είναι δεδομένο πως η ομάδα θα πάει στο Δασάκι με τον Μάριο Νικολάου.

Θα παίξει ασφαλώς ρόλο στην επιλογή, πέρα από τα κριτήρια που τέθηκαν να πληρούνται, και το οικονομικό κομμάτι, αν και με το μπάτζετ όπως ήταν οριθετημένο επί εποχής Μπεργκ, δίνεται η δυνατότητα να επιλεγεί καλό όνομα και να πειστεί να έρθει να αναλάβει.