Home TOP NEWS Στα παιχνίδια κυπέλλου η άμυνα πρέπει να είναι γρανίτης!

Στα παιχνίδια κυπέλλου η άμυνα πρέπει να είναι γρανίτης!

Η ομάδα μας είναι γεγονός ότι την φετινή σεζόν έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό στον θεσμό του πρωταθλήματος και στο τέλος την “πλήρωσε” με το να μείνει εκτός εξάδας και να μην μπορεί να επαναδιεκδικήσει το πρωτάθλημα που ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους της.


Από την στιγμή που όλα χάθηκαν στο πρωτάθλημα είναι λογικό τα παιχνίδια να περνάνε σε δεύτερη μοίρα, με τον Λένον, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές να έχουν ρίξει όλο το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου, αφού απ’ αυτόν η ομάδα μας έχει την τελευταία της ευκαιρία να σώσει ότι σώζεται την φετινή σεζόν, με την διεκδικήση του κυπέλλου και μέσα από αυτή την διοργάνωση να εξασφαλίσει και εισιτήριο για την Ευρώπη.

Σίγουρα η ομάδα μας για να μπορέσει να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου, θα πρέπει να κάνει πολλά, αρχής γενομένης φυσικά από το παιχνίδι με την ΑΕΛ που ακολουθεί για τα προημιτελικά. Στα παιχνίδια με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού, αλλά και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν αν καταφέρει να προκριθεί, θα πρέπει να φορέσει το καλό της κοστούμι, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάζεται σε κάθε ματς συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα.

Εννοείται ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει την κούπα θα κληθεί να βελτιώσει πρώτα απ’ όλα την αμυντική της συμπεριφόρα, η οποία στο πρωτάθλημα της στοίχισε, αφού σε 23 παιχνίδια δέχθηκε 27 γκολ (όσα έβαλε κιόλας).

Είναι στοίχημα για τον Λένον και για τους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια του κυπέλλου να παρουσιαστεί η ομάδα μας με άμυνα “γρανίτη”, καθώς το κάθε γκολ που μπορεί να δεχθεί η ομάδα μας μπορεί να της στοιχίσει και να δυσκολέψει το έργο της στην διοργάνωση, είτε είναι στην προημιτελική, είτε στην ημιτελική φάση.