Home TOP NEWS Το φλερτ του 2011… μετατράπηκε σε συνύπαρξη το 2022!

Το φλερτ του 2011… μετατράπηκε σε συνύπαρξη το 2022!

Η Σκωτσέζικη ιστοσελίδα “hitc“,έφερε στην επιφάνεια μια ιστορία με πρωταγωνιστές το νέο προπονητής της ομάδας μας, Νιλ Λένον, αλλά και το νεοαποκτηθεί επιθετικό μας, Τιμ Μάταβζ.

Συγκεκριμένα η σκωτζέζικη ιστοσελίδα σε ρεπορτάζ της αποκάλυψε πως οι δύο προαναφερόμενοι θα μπορούσαν να συνεργαστούν πριν από δέκα χρόνια, όμως δεν προέκυψε τότε συμφωνία, ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ούτως ώστε να συνεργαστούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Αναλυτικά:

Το καλοκαίρι του 2011, όταν ο Βορειοϊρλανδός κόουτς διένυε την πρώτη του θητεία στη Σέλτικ είχε βάλει στο στόχαστρο τον Τιμ Μάταβζ. Ο 22χρονος τότε Σλοβένος επιθετικός της Γκρόνινγκεν (Α’ Ολλανδίας) προερχόταν από δύο φοβερές σεζόν, έχοντας πετύχει 19 γκολ την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και άλλα 20 την επόμενη.

Οι επιδόσεις του Μάταβζ στον Ολλανδικό σύλλογο ήταν λογικό να τραβήξουν τα βλέμματα αρκετών ομάδων μεταξύ αυτών η Νάπολι, η Σάλκε, η Παλέρμο, αλλά και η τότε πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “hitc” ο Τιμ Ματάβζ απέρριψε της Σέλτικ για να πάρει μεταγραφή στην Νάπολι, ωστόσο το ντιλ χάλασε με τον Σλοβένο τελικά να καταλήγει στην PSV.

Στην PSV ο Ματάβζ πέτυχε 44 γκολ σε 102 εμφανίσεις, για να ακολουθήσουν άλλα 64 στις επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε και συγκεκριμένα στην Φίτεσε, Άουσμπουργκ, Νυρεμβέργης, Αλ Ουάχντα και Μπούρσασμπορ.

Έντεκα χρόνια μετά λοιπόν ο Λένον θα συνεργαστεί με έναν πρώην μεταγραφικό του στόχο και ήδη το ξεκίνημα αυτής της συνεργάσιας μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό καθώς ο Ματάβζ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.