Home TOP NEWS Το “παρθενικό” του γκολ να… τον βοηθήσει να ανέβει!

Το “παρθενικό” του γκολ να… τον βοηθήσει να ανέβει!

Ο Τιμ Μάταβζ πρόσθεσε κι άλλα λεπτά στα πόδια του, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.


Ο Σλοβένος φορ ως γνωστόν, αγωνίστηκε για 20λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού, έπαιξε για 58λεπτά κόντρα στον Αποέλ, δεν ήταν στην ενδεκάδα στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό Άχνας και χθες κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς μπήκε στο ματς στο 66ο λεπτό.

Ο φορ της ομάδας μας μάλιστα 10λεπτά μετά που πάτησε το πόδι του στο τερέν και συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό κατάφερε να πληγώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μάταβζ βρέθηκε στο σωστό χρόνο, στο σωστό σημείο, πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Σισκόφσκι στο πλασέ του Λοβέρα και σκόραρε το πρώτο τέρμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μετά από το γκολ που πέτυχε ο Μάταβζ, η ψυχολογία του ανέβηκε και λίγα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, το οποίο θα έδινε σοβαρό προβάδισμα νίκης στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήταν το “παρθενικό” γκολ του Μάταβζ με το τριφύλλι στο στήθος και μπορούμε να πούμε ότι ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή και λίγες μέρες πριν τον μεγάλο και κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ. Ας ελπίσουμε λοιπόν το τέρμα αυτό, να δώσει ψυχολογία και ώθηση στον Σλοβένο επιθετικό και να του λύσει τα πόδια ενόψει των παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν κυρίως στον θεσμό του κυπέλλου.