Home TOP NEWS Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις Λένον στον πάγκο!

Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις Λένον στον πάγκο!

Τα φώτα στον χθεσινό αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς ήταν δικαιολογημένα να είναι στραμμένα στον νέο τεχνικό της ομάδας μας, τον Νιλ Λένον, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο.


Το Βορειοϊρλανδό κόουτς ελάχιστες των περιπτώσεων τον είδαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να κάθεται στον πάγκο, ήταν συνεχώς όρθιος και ζητούσε αυτά που ήθελε να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νιλ Λένον έδειξε ότι είναι ο προπονητής που θέλει να δίνει συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και να μην τους αφήνει να κάνουν μόνοι τους πράγματα στο γήπεδο, αλλά να κάνουν αυτά που θέλει ο ίδιος.

Παρά το γεγονός ότι, το παιχνίδι με την Δόξα ήταν εντελώς αδιάφορο για την ομάδα μας, ο κόουτς έδειξε να το ζει πολύ ένοντα, χαρακτηριστικές ήταν και οι δύο περιπτώσεις των πανηγυρισμών μετά την επίτευξη των δύο γκολ από τους Κακουλλή και Μάταβζ, όπου ο Λένον τα πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ευχή λοιπόν όλων μας ο προπονητής μας να μπορέσει να περάσει τα δικά του θέλω στους ποδοσφαιριστές μας μέσα από τις επόμενες προπονήσεις και να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και γιατί όχι να τον δούμε ξανά να πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο και ακόμα πιο έντονα