Home TOP NEWS Ξεχώρισε το στυλ του Λένον!

Ξεχώρισε το στυλ του Λένον!

Από την στιγμή που το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για την ομάδα μας, ήταν λογικό όλα τα φώτα να στραφούν στο νέο προπονητή μας, τον Νιλ Λένον ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο.


Μέσα από την παρακάμερα (δείτε εδώ) που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας στα ΜΚΔ και στην οποία έπαιξε αρκετός Νιλ Λένον, από το νέο μας κόουτς ξεχώρισε το πάθος του, αλλά και το γεγονός ότι, ήταν συνεχώς όρθιος και έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ μας, ο Βορειοϊρλανδός, είναι από τους προπονητές που δεν θέλει να αφήνει τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν μόνοι τους πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να τους δίνει συνεχώς οδηγίες και να τους μεταφέρει αυτά που θέλει ο ίδιος να κάνουν στο τερέν.

Πάντως από το ντεμπούτο το Λένον ξεχώρισε και το στυλ του, καθώς ο Βορειοϊρλανδος παρουσιάστηκε στο γήπεδο με φόρμες, αθλητικό μπουφάν και ποδοσφαιρικά παπούτσια, ζώντας με αυτόν τον τρόπο έντονα το πρώτο του παιχνίδι στον πράσινο πάγκο.