Home TOP NEWS Δεν πήγαν χαμένα τα μαθήματα!

Δεν πήγαν χαμένα τα μαθήματα!


Το παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν το τρίτο μεγάλο τεστ για τον Νιλ Λένον, προηγήθηκαν τα δύο με την ΑΕΛ και κατάφερε να το βγάλει με επιτυχία, αφού οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πιο σημαντική εκτός έδρας νίκη της την φετινή σεζόν, η οποία της δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού της 4ης Μαίου.

Πάντως φάνηκε και με τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα μας στην χθεσινή αναμέτρηση , ό,τι τα μαθήματα των προηγούμενων ημερών δεν πήγαν καθόλου χαμένα για τον Βορειοϊρλανδό κόουτς. Ο Νιλ Λένον από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο παρακολούθησε τρία παιχνίδια της Ανόρθωσης και με τις πληροφορίες που είχε στα χέρια του για τον αντίπαλο του, κατάφερε να τον διαβάσει πάρα πολύ καλά.

Με τον τρόπο που παρουσιάσε την ομάδα μας στις τέσσερεις γραμμές, μπόρεσε να περιορίσει τα σημαντικά ατού της Ανόρθωσης μη αφηνόντας τα να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, ενώ σημαντικό είναι ό,τι ο Λένον κατάφερε να βρει το “κλειδί” για να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα που όπως είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας σε αυτή την φάση και ειδικά στα παιχνίδια του κυπέλλου, η σταθερότητα στην άμυνα θα είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Μετά το πρώτο ημίχρονο που έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” η προσοχή του κόουτς και των ποδοσφαιριστών στρέφεται στο ματς της Κυριακής με την Δόξα, όμως το μυαλό σίγουρα θα είναι στον επαναληπτικό της 4ης Μαίου. Ο Λένον γνωρίζοντας ακόμη καλύτερα την Ανόρθωση αναμένεται να κάνει διαχείριση στο παιχνίδι με την Δόξα, έτσι ώστε την επόμενη Τετάρτη να παρουσιάσει ξανά ένα δυνατό συνόλο για να “σφραγίσει” την πρόκριση.