Home TOP NEWS Έκλεισε τα αυτιά, δούλεψε και… ανεβάζει συνεχώς στροφές!

Έκλεισε τα αυτιά, δούλεψε και… ανεβάζει συνεχώς στροφές!


Ο Λοΐζος Λοΐζου για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν σε εξαιρετική φόρμα και κατάφερε να βοηθήσει κι αυτός τα μέγιστα την ομάδα μας να φτάσει στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την φορά κατάφερε να συνδυάσει την σπουδαία του εμφάνιση και ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο γκολ αν τα σουτ του δεν σταματούσαν στον Παπουλή και στο κάθετο δοκάρι.

Πάντως από τον καιρό που γράψαμε για τον Λοΐζου ότι χρειάζεται να ανεβάσει στροφές, ο μικρός εκ τότε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα και έχει κερδίσει τόσο τον προπονητή του, όσο και τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Λοΐζος από τον καιρό που ανέβασε στροφές κατάφερε να αναδειχθεί MVP στο ματς με την ΠΑΕΕΚ, ενώ στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ήταν αυτός που βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Εθνικού και να δώσει πάσα στον Κακουλλή για να σκοράρει.

Αυτό που χρειάζεται να κα΄νει απ΄εδώ και πέρα ο Λοΐζος είναι να συνεχίσει να έχει κλειστά τα αυτιά, να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να παραμείνει συγκεντρωμένος έτσι ώστε να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις σε μια φάση που τις χρειάζεται όσο τίποτε άλλο η ΟΜΟΝΟΙΑ.