Home TOP NEWS Δεν προτίθεται να πάρει κανένα ρίσκο την Κυριακή

Δεν προτίθεται να πάρει κανένα ρίσκο την Κυριακή


Ετοιμάζει την ομάδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Δόξα ο Νιλ Λένον, γνωρίζοντας ότι τρεις μέρες μετά θα δώσει η ομάδα του ένα μεγάλο παιχνίδι. Είτε μας αρέσει να το λέμε είτε όχι, πρόκειται για παιχνίδι το οποίο αποτελεί αγγαρεία για όλους και μάλλον σαν μία καλή προπόνηση θα πρέπει να το δουν στην ομάδα.

Είναι δεδομένο πως η εντεκάδα την Κυριακή θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, με τον Λένον να έχει κατά νου και τον επαναληπτικό, μη θέλοντας να πάρει το όποιοδήποτε ρίσκο και να επιβαρύνει χωρίς λόγο κάποιο ποδοσφαιριστή.

Επιλογές υπάρχουν, αναμένουμε να δούμε κάμποσους νεαρούς σε αυτό το παιχνίδι αλλά και ορισμένου από αυτούς που προορίζονται για την εντεκάδα στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης να πέρνουν λίγο χρόνο.

Η ομάδα είναι σε αξαιρετική κατάσταση, σαφώς και θέλει να δει πράγματα από αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στο Μακάρειο ο Λένον, όμως η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων είναι στο κύπελλο.

Παναγή, Ουζόχο, Μποτεάκ, Ασάντε, Κίκο, Τσέποβιτς, Παναγιώτου ήταν στον πάγκο με την Ανόρθωση και δεν αγωνίστηκαν. Ζαχαρίου, Κακουλλής, Χαραλάμπους, Ψάλτης έπαιξαν λίγο και λίγο περισσότερο ο Χούμποτσαν. Αυτοί μαζί ενδεχομένως και με κάποιους άλλους νεαρούς από την U19 να είναι οι επιλογές για το παιχνίδι της Κυριακής.