Home TOP NEWS Η μεγάλη Τετάρτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΛΑΟΥ!

Η μεγάλη Τετάρτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΛΑΟΥ!

Μπορεί να προηγείται το παιχνίδι με την Δόξα για το πρώταθλημα, ωστόσο άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και οπαδοί ζουν κι αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Ανόρθωση.


Η εμφανίση αλλά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου έφερε ξανά μετά από καιρό ευφορία και ικανοποίηση στις τάξεις των “πράσινων”. Η σπουδαία προοπτική που δημιουργήθηκε από το βράδυ της 26ης Απριλίου, για πρόκριση στον τελικό του κύπελλου μετά από έξι χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλοι αδημονούν για το ματς της 4ης Μαϊού.

Πάντως όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι την Τετάρτη το απόγευμα το ΓΣΠ θα ντυθεί στα πράσινα και θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές, όπως έγινε και στον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΛ και σίγουρα είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον και τους εξιτάρει, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει περισσότερο κίνητρο και ώθηση.

Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί μαζικά στο ΓΣΠ και θα κάνει το δικό του παιχνίδι στις κερκίδες για να σπρώξει την ομάδα στην μεγάλη πρόκριση, ωστόσο αυτή θα παιχτεί κι από τους ποδοσφαιριστές στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου, γι αυτό η ομάδα μας καλείται να μπει στο χορτάρι του ΓΣΠ στο δεύτερο και πιο σημαντικό 90λεπτό κόντρα στην Ανόρθωση με ηρεμία, αυτοπεποίθηση, πάθος, τσαμπούκα, αποφεύγοντας τα λάθη για να κάνει το τελευταίο βήμα προς τον μεγάλο τελικό.